keramicarski radovi

Adaptacija i renoviranje kuce, stana i poslovnog prostora

Adaptacija objekta, stan, kuća, poslovni prostor pristupa se iz različitih razloga, ali s istim ciljem za udobniji prostor za život i rad.

Adaptacija i renoviranje

Adaptacija i renoviranje kupatila

Keramicarski radovi, vodoinstalaterski radovi, adaptacije vodovodne mreze, kanalizacione mreze i hidro izolacije.

renoviranje Beograd

Promena unutrasnjosti objekta u druge namene i potrebe

Kompletno renoviranje prostora za drugu upotrebu, uklanjanje dotrajali elektricni instalacija, keramike, zidni povrsina i vodovodne instalacije i prilagodjavanje drugim potrebama.

Adaptacija stanova Beograd

Renoviranje radnog i zivotnog prostora

Renoviranje kuhinje, dnevog boravka, izmestanje postojeceeg zida ili zidanje novog zida, postavljanje parketa , kuhinjski elemenata i ostali pripadajuci radovi po sistemu kljuc u ruke.

Keramicki radovi

Završni radovi u graditeljstvu: Keramičarski radovi (postavljanje podnih i zidnih pločica i kamena u sanitarne čvorove, hodnike, terase...). Renoviranje i adaptacija postojece mokre mreze u kupatilima.

Stručno i precizno lepimo zidne i podne keramičke pločice. To može podrazumevati podnu i zidnu keramiku sa hidroizolacijom, postavljanje pločica u sanitarnim i drugim stambenim prostrijama.

Naši keramičari vrše ugradnju keramičkih pločica u kupatila, kuhinje, terase, balkone, poslovni prostor i na sva druga mesta u vašem domu na kojima želite da se postave keramicke plocice, oblaganje povrsina prirodnim i vestackim kamenom.